HTML

Válasz weisz manfréd huba "szélsőjobboldali beszámoló Devecserről" c. posztjára

2012.08.08. 09:03 | Tintás Bárnsz | Szólj hozzá!

Ha nagyon egyszerűen akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy 1 ilyen esetre jut kb 1000 olyan, amit cigányok követnek el magyarok ellen, csak az a különbség, hogy ennek volt előzménye, oka, a cigányállatnak viszont sohasem sem kell ok a lopáshoz, rabláshoz, garázdasághoz, erőszakoláshoz, lincseléshez, gyilkoláshoz, azt csak egyszerűen csinálja, mert ez neki a természetes. És akkor ennyivel már el is lenne intézve a fenti poszt. De sajnos a helyzet ennél sokkal rosszabb és bonyolultabb.

Ki lehet jelenteni ugyanis, hogy a cigányok – a Mi asszisztálásunk mellett - olyan helyzetet teremtettek Magyarországon 2012-re, aminek a kezelésére a jelenleg hatályos büntető és büntetés-végrehajtási jogunk, meg úgy általában a büntető igazságszolgáltatásunk (ideértve a rendőrséget is) teljességgel alkalmatlan. Nemhogy a prevencióra, hanem még a szankcióra is.

A cigány, ha éppen ahhoz van kedve, minden különösebb gond nélkül rátámad az egyenruhás, fegyveres rendőrre, akinek sem joga, sem képesítése nincsen hozzá, hogy megfékezze. A ritka esetekben, amikor a bűnözőcigányt elkapják és urambocsá még le is sittelik, pedig nagyon gyakran lényegesen jobb körülmények közé kerül a börtönben, mint amilyenek között korábban élt. Ha neadjisten kapnak egy, a rémtetteik súlyával arányos mértékű ítéletet, akkor a másodfok majd úgyis felezi, ahogy például a Cozma-ügy gyilkoscigányainak esetében láthattuk, ezzel szinte kihirdetve a gyilkos szörnyetegeknek, hogy öljetek csak nyugodtan, bármit megúszhattok. Ez a helyzet pedig napjainkra már odáig fajult, hogy legtöbbjüknek büszkén kimondott életcélja a bűnözés és a börtön, hiszen ennél a söpredéknél ez olyan, mint az embereknél a felső iskola, vagy a jó állás. Ezeknek a degenerált világában ettől lesz valaki menő, meg "raj".

És akkor most világítanék rá a posztban szereplő röhejesen ordító ellentmondásra. A posztíró maga is az igazságszolgáltatás és a rendőrség megerősítésében reméli a megoldást, ezzel indirekt módon azt is elismeri, hogy ezek jelenleg nem működnek jól, képtelenek ellátni a funkciójukat, feladatukat. Ugyanezzel a lendülettel viszont mélyen elítéli azokat, akik a központi segítség hiányában maguk próbálnak tenni a saját életük, biztonságuk érdekében és a tehetetlen, ostoba, gyáva állam helyett élhetőbbé tenni ezt az élhetetlen országot. Most akkor mi van?!

Egyébként szerintem nem azért mentek le a halál f*szára Devecserbe, mert épp nem volt jobb dolguk vasárnap délután a kánikulában, hanem mert Ők már pontosan tudják, hogy oda jutottunk, hogy ha nem védjük meg saját magunkat, akkor nem véd meg Minket senki. És az ilyen embereknek a száma napról-napra, rohamosan nő és a végén el fogja érni azt a bizonyos kritikus tömeget. És akkor már nem lehet majd mellébeszélni, meg hadoválni, hogy „de az igazságszolgáltatás az államé” és tovább nyomatni a sok haszontalan, üres, semmitmondó rizsát.

Éppen ezért a cigánykérdés végleges megoldását a tehetetlen állam helyett az ilyen alulról jövő, széleskörű társadalmi összefogás és önszerveződés jelentheti. Az, amikor majd sokan, egyszerre fognak az asztalra csapni, hogy eddig és ne tovább! És ennek hálistennek már mutatkoznak jelei itt és a gúnyhatár túloldalán és elsősorban a vidéken. Mert akárhogy is rohasztják, pusztítják, züllesztik tudatosan a társadalmunkat, a józan eszű, egészséges gondolkodású vidéki emberen nehezebben fog a lelki métely. Mert ott a hamu alatt még izzik a parázs és ha az egyszer fellobban, akkor nagyon gyorsan lángra kapnak majd tőle az undorító cigánytelepek szerte a Kárpát-medencében! És ez már csak idő kérdése…

Címkék: rendőrség cigány bűnöző weisz manfréd huba Devecser

A bejegyzés trackback címe:

https://tintas.blog.hu/api/trackback/id/tr494692885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása