HTML

Válasz Tóta W. "Lólengés az avaron" c. posztjára

2012.08.13. 19:27 | Tintás Bárnsz | Szólj hozzá!

Ismét csak világraszóló magyar sikereket könyvelhetünk el, a tótaweisz-félék tehát menetrendszerűen ránk okádják a saját sikertelenségük és középszerűségük táplálta frusztrációikból fakadó feneketlen gyűlöletüket. Teszik mindezt abból a nemes célból, hogy az ilyen szándékos és alpári provokációra érkező felháborodott kommentekre hivatkozva lehessen ismét antiszemitizmust kiáltani és rettegni. Ez az ő céljuk és ez az ő örömük.

A Mi örömünk viszont a sok-sok olimpiai érem, és büszkeségeink az azokat megszerző nagyszerű honfitársaink. Akik teljesítményükkel sok egyéb mellett a világ leghatalmasabb és az országimázs szempontjából felbecsülhetetlen értékű reklámfelületére írták fel óriási betűkkel: Magyarország. Ezzel pedig súlyos forint száz, vagy ezer milliókat kasszíroznak az országnak.

Pénzt csinálnak a lakóhelyedül választott országnak, közvetve pedig neked, érted tótaweisz?! Márpedig számotokra ez a legfontosabb, nemigaz? Ezért kérlek, bocsásd meg Nekünk a sikert és gondolj arra, hogy ezzel a te zsebedbe is több kerül, így talán könnyebben meg tudod emészteni a történteket.

Persze tudom és megértem, hogy zavaró, amikor a gójok pár hétre belelkesednek, drukkolnak, ünnepelnek és érthetetlenül halandzsáznak mindenféle nemzeti büszkeségről, hazaszeretetről és egyéb zagyvaságokról, amikből te egy szót sem értesz. Úgy meg aztán pláne, hogy erre pofátlan módon senki sem kért engedélyt tőled, ami lássuk be egyenlő a legmegátalkodottabb antiszemitizmussal. De ne félj, az eufória hamar elmúlik és szépen visszasüllyedünk hozzátok, a mindennapok szürke, igénytelen valóságába és akkor majd megint írhatsz diktatúráról, meg rasszizmusról, meg gyűlöletről és mindenről, ami oly kedves a számodra.

És minden megy majd tovább a régi kerékvágásban.

Címkék: öröm pénz olimpia antiszemitizmus hazaszeretet gój tótaweisz

A bejegyzés trackback címe:

https://tintas.blog.hu/api/trackback/id/tr44710674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása