HTML

Véleményvezér...

2013.01.08. 15:35 | Tintás Bárnsz | Szólj hozzá!

Cigányaink nem vártak sokat az újévben, néhány óra elég volt egy újabb hátborzongató rémtetthez. Ahogy nem vártak sokat az őket mindig mentegető jogvédőink sem és bőszen nekiestek a történtek kapcsán érthetetlen módon felháborodó, szalonképtelen rasszistáknak. Ami valljuk be jogos is, mert mi az, ha nem színtiszta rasszizmus, hogy szegény, üldözött, kirekesztett cigányfiú, unalmában több, szívtájékú késszúrással megpróbál megölni egy koszos, agresszív magyart, és a rohadt rasszista meg képes életben maradni. És ez még semmi, mert tőrőlmetszett hitlerista újnácik még fel is jelentették a szegény üldözöttet, csak azért, mert csinált egy kis vérfürdőt a 40 tagú famíliája segítségével. Mi ez, ha nem a tolerancia és a másság tiszteletének teljes hiánya?!

Na de a viccet félretéve, Bayernek, 2012-07-16-pecsi-gyilkossag-cigany-az-elkoveto3.jpgmint a témával kapcsolatban általában, most is minden szava igaz. A cigányok nagy része tolvaj, rabló, erőszaktevő, lincselő, gyilkos állat, vagy potenciálisan az. Többségük egyszerűen nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik megkülönböztetik az embert az állattól. Analfabéta, vérfertőző, dögevő primitív ösztönlények, akik bármikor, bárhol elveszik azt, amit éppen megkívánnak és ha ebben akadályoztatva érzik magukat, akkor ölnek. Lehetne itt ezt még cizellálni, meg hozni a példák ezreit, meg az okokat keresni, de felesleges, hiszen ezt ma már a hülye is pontosan tudja, látja, tapasztalja. Éppen ezért, aki ennek ellentmond az szimplán hazudik, és a gyilkos paraziták cinkosa. Pont.

Ami viszont még ennél is sokatmondóbb, az például ez a videó

A borsodi cigányvajda (a hazai cigányság egyik első embere!) gyakorlatilag ugyanazt mondja, amit Bayer, miközben az ország 2 teljhatalmú vezetője néhány méterre tőle a fejét fogva, szemlesütve hallgatja. Beszédes kép, benne van minden. Ők azok, akiknek a pozíciójuknál fogva nemcsak  feladata, de kutya kötelessége lenne, hogy megoldják, vagy legalábbis minden tőlük telhető módon próbálják megoldani a helyzetet. Ehelyett ők inkább  az européer polkorrektség  jegyében befogják a fülüket, a szemüket, gyáván kussolnak és továbbra sem tesznek semmit. A miniszterelnök, meg a belügyminiszter. Illetve dehogynem tesznek: azokat támadják már sokadszorra, akik kimondják a mindenki számára nyilvánvaló igazságot. Ha valakinek esetleg maradt még bármi illúziója a probléma súlyával és a nemzeti ügyek kormányának hozzáállásával kapcsolatban, annak különösen ajánlom ezt a videót.

hetes2.jpgA lényeg: a helyzet már nem kezelhető, nincs aki merné, tudná, akarná kezelni. Ezért el fog jönni az a pillanat, amikor választanunk kell, hogy ők, vagy mi. A kérdés már csak az, hogy mikor. De minél később, annál drasztikusabb lépésekre lesz szükség annak érdekében, hogy megvédjük a magunk és a gyerekeink életét, tulajdonát, a hazánkat, meg úgy általában a civilizációnkat. Addig pedig jobb híján, illetve választott vezetőinknek hála nincs más dolgunk, mint számolni az újabb és újabb áldozatokat és reménykedni, hogy nem mi leszünk a következők.

Boldog „Új” Évet mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://tintas.blog.hu/api/trackback/id/tr255006299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása